Vodič kroz EU fondove za MSP


Aug-17 2015

U okviru projekta „SMEPASS II - Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu (MPS), faza II“ koji se…


Vodič kroz EU fondove za MSP

U okviru projekta „SMEPASS II - Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu (MPS), faza II“ koji se provodio u sklopu Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2013. i bio usmjeren na jačanje konkurentnosti MPS-a u RH, priređen je i Vodič kroz EU-strukturne fondove za male i srednje poduzetnike – u prilogu.


Cilj vodiča je nadogradnja na standardne „Upute za prijavitelje“ koje se izrađuju i objavljuju uz objavu svakog natječaja za sufinanciranje iz izvora sredstava EU-a.


Vodič  ukazuje na postojeće rizike, opasnosti, ali i prilike o kojima se mora voditi računa u cjelokupnom procesu - pripreme za natječaj, izrade prijavne dokumentacije, prijave, praćenja procedure evaluacije, realizacije i ugovaranja sufinanciranja te provedbe samog investicijskog projekta.

Projekt SMEPASS II sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 2.978.400 eura. Započeo je danom stupanja Hrvatske u punopravno članstvo EU, a završio je 30. lipnja 2015. godine.

Cilj Projekta bila je promocija savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzetnicima te izravno pružanje besplatnih savjetodavnih usluga iz područja upravljanja kvalitetom i marketinga te razvoja proizvoda.


Vodič kroz EU strukturne fondove za male i srednje poduzetnike.pdf 

Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više