Vaučer Moj EU projekt - drugi krug


Jun-02 2015

Hrvatska gospodarska komora objavila je novi natječaj za dodjelu vaučera malim i srednjim poduzetnicima (MSP) za izradu…


Vaučer Moj EU projekt - drugi krug

Hrvatska gospodarska komora objavila je novi natječaj za dodjelu vaučera malim i srednjim poduzetnicima (MSP) za izradu prijavne dokumentacije za projekte koje sufinancira Europski fond za regionalni razvoj (ERDF).

Natječaj je raspisan 25. svibnja 2015. i njime će se sufinancirati dokumentacija za natječaje: 

Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP te dokumentacija za natječaje za ulaganja u turizam.

Ukupan iznos koji izdvaja HGK za provedbu ovog natječaja iznosi 300.000 kuna, a vrijednost pojedinačnog vaučera je 10.000 kuna. Pravo sudjelovanja na ovome natječaju imaju trgovačka društva, članice HGK registrirane u Republici Hrvatskoj, a dodatni kriteriji propisani su tekstom natječaja.

Namjena vaučera je izrada prijavne dokumentacije koja podrazumijeva izradu poslovnog plana/investicijske studije, pripremu prijavnih obrazaca i/ili prikupljanje popratne dokumentacije propisane pravilnicima i raspisanim natječajem od strane nadležnog tijela.

Usluge izrade prijavne dokumentacije, za koje će se dodijeliti vaučer, može pružati isključivo članica HGK, registrirana za savjetovanje u svezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, koja u Bazi EU projekata poslovnih savjetnika pri HGK ima evidentiran najmanje jedan ugovoren projekt.

Natječaj je otvoren do 25. rujna 2015. godine ili do iskorištenja sredstava, a prijave je moguće predati isključivo putem elektroničke pošte, na adresu: eu@hgk.hr.

Sa spomenutim vaučerom poduzetnici mogu plaćati konzultante koji su članovi Zajednice poslovnih savjetnika pri HGK i koji imaju realiziran najmanje jedan projekt za svoga klijenta.

Tvrtka koja stoji iza portala www.eu-znalica.com,  imena Infopuls d.o.o. je članica Zajednice poslovnih savjetnika HGK, pa zainteresirane prijavitelje pozivamo  i ovim putem da financiraju dio usluga u pripremi projekata za prijavu za EU natječaje na ovaj način, obratite nam se s povjerenjem, naši kontakti na linku:http://www.eu-znalica.com/Kontakt!

obrazac i detaljnije preuzmite ovdje:

NATJEČAJ ZA VAUČERE 

PRIJAVNI OBRAZAC


Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više