Sustav elektroničke prijave projekata eFondovi i prvi natječaj


Nov-20 2017

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU pustilo je u rad novi sustav za prijavu, praćenje i provedbu projekata…


Sustav elektroničke prijave projekata eFondovi i prvi natječaj

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU pustilo je u rad novi sustav za prijavu, praćenje i provedbu projekata financiranih sredstvima Europske Unije – sustav eFondovi .

Korisničke upute za korištenje sustava eFondovi – prijavitelji preuzmite ovdje.

Ključna razlika novog sustava u odnosu na prethodne aplikacije jest u funkcionalnosti Korisničkog portala, kroz koji prijavitelji mogu pripremati i dostavljati svoje projektne prijedloge i njima upravljati, pratiti njihov status, te nakon odabira i ugovaranja, upravljati svojim ugovorom kroz portal.


Prvi natječaj objavljen kroz sustav eFondovi je Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora.

Detaljnije na linku https://efondovi.mrrfeu.hr

Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više