Programi kreditiranja za ŽENE PODUZETNICE


Dec-22 2015

Hrvatska banka za obnovu i razvitak je i u novoj Strategiji razvoja poduzetništva žena u RH…


Programi kreditiranja za ŽENE PODUZETNICE

Hrvatska banka za obnovu i razvitak je i u novoj Strategiji razvoja poduzetništva žena u RH za razdoblje 2014. - 2020. godine te Akcijskom planu za provedbu Strategije razvoja poduzetništva žena predviđen kao jedan od nositelja aktivnosti poboljšanja pristupa žena financijskim resursima. 

S obzirom na velike interese za provedbu programa od strane žena poduzetnica, HBOR nastavlja provedbu programa kreditiranja „Žene poduzetnice“ te se produljuje trajanje Programa do 31.12.2016. godine uz kamatnu stopu od 2%.

Cilj Programa je poticanje osnivanja i razvoja poslovanja malih i srednjih gospodarskih subjekata u većinskom vlasništvu žena, sukladno Akcijskom planu za provedbu Strategije razvoja poduzetništva žena u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2014.-2020. godine.

Najniži iznos kredita je 80.000,00 kuna, a najviši iznos kredita je 700.000,00 kuna. Rok otplate do 12 godina uključujući i poček 2 godine ili 5 godina za podizanje i/ili restrukturiranje dugogodišnjih nasada.


Detaljnije o namjeni kredita, prihvatljivim korisinicim kredita, roku korištenja i otplati nađite klikom na stranicama HBOR-a.

Povezani sadržaj: 

BESPLATNI EBRD POTICAJI ZA PODUZETNICE

NAJVEĆI IZAZOV ŽENAMA PODUZETNICAMA: FINANCIRANJE.


Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više