Priručnik za povećanje energetske učinkovitosti u malim i srednjim poduzećima


Dec-16 2015

Regionalna energetska agencija (REA) Sjever objavila je Priručnik koji je baza mjera za povećanje energetske učinkovitosti u malim…


Priručnik za povećanje energetske učinkovitosti u malim i srednjim poduzećima

Regionalna energetska agencija (REA) Sjever objavila je Priručnik koji je baza mjera za povećanje energetske učinkovitosti u malim i srednjim poduzećima.


Priručnik (preuzmite ga ovdje) je objavljen u sklopu projekta "Energetskom učinkovitošću i racionalnim korištenjem energije do povećanja konkurentnosti“.sufinanciranog kroz Poduzetnički impuls

Cilj projekta je provedbom energetskih pregleda i promocijom cijelog projekta pomoći malim i srednjim poduzećima da kroz povećanje energetske učinkovitosti i racionalnije korištenje energije povećaju svoju konkurentnost na razini Hrvatske i EU.

Kako bi mala i srednja poduzeća uspješno konkurirala na međunarodnom tržištu, potrebno je podići učinkovitost svakog pojedinog poslovnog subjekta. Jedno od ključnih područja kroz koje je to moguće postići upravo je energetska učinkovitost i racionalno korištenje energije.


Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više