Poduzetnicima početnicima - mikro krediti u iznosu do 120 tisuća kuna


Sep-07 2015

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO-a) poziva poduzetnike početnike na novu liniju mikrokredita. Prijave se zaprimaju zaključno…


Poduzetnicima početnicima - mikro krediti u iznosu do 120 tisuća kuna

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO-a) poziva poduzetnike početnike na novu liniju mikrokredita. Prijave se zaprimaju zaključno do 1. prosinca, a isplate novca idu do 15. prosinca ove godine.

Za kredite u iznosu do 120 tisuća kuna mogu se prijaviti mikro gospodarski subjekti koji posluju do dvije godine, a prijave se primaju do 1. prosinca.

Prijaviti se mogu mikro gospodarski subjekti sa sjedištem na području Republike Hrvatske koji posluju do dvije godine, imaju prosječno manje od 10 zaposlenih i nalaze se u vlasništvu fizičke ili pravne osobe koja do trenutka podnošenja zahtjeva nije bila većinski vlasnik subjekta koji se prijavljuje i drugih pravnih subjekata kumulativno dulje od dvije godine.

Prijaviti se mogu i fizičke osobe koje u trenutku podnošenja zahtjeva za kredit nemaju registriran poslovni subjekt, ali su u slučaju odobrenja mikrokredita, obvezne osnovati tvrtku ili obrt prije zaključenja ugovora o kreditu.

Najniži iznos kredita koji je moguće realizirati kroz program mikrokredita iznosi 10.000 kuna, a najviši 120.000 kuna. Fiksna kamata iznosi svega 0,99 posto godišnje (efektivna kamatna stopa 1,09 posto). Rok otplate je 5 godina, uključujući i poček do maksimalno šest mjeseci. Kao jedini instrument osiguranja dovoljna je zadužnica.

Cjelokupna dokumentaciju kreditnog programa Mikrokreditiranje.

Povezani SADRŽAJ: Kreditni program Hamagbicro-a: Mikrokreditiranje -prvi korak u poduzetništvo

Izvor: HAMAG-BICRO

Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više