PODUZETNIČKI impuls: MINPO dodijelio 9 milijuna kuna


Sep-01 2015

Ministarstvo poduzetništva i obrta je jučer (31.08. 2015.) dodijelilo bespovratna sredstava iz programa Poduzetnički impuls za mjeru 'Jačanje…


PODUZETNIČKI impuls: MINPO dodijelio 9 milijuna kuna

Ministarstvo poduzetništva i obrta je jučer (31.08. 2015.) dodijelilo bespovratna sredstava iz programa Poduzetnički impuls za mjeru 'Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije'.

Potpora u ukupnom iznosu od gotovo 9 milijuna kuna dobilo je 28 poduzetnika,  s prosječnim iznosom od 319,9 tisuća kuna.

Ministar Maras je rekao kako je u tijeku još jedan natječaj ovakvog tipa i do kraja godine predviđaju se potpore za još 30-tak tvrtki.Povezani članci: 


Izvor: MINPO

Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više