Odobren program suradnje između Hrvatske i Mađarske vrijedan ukupno 73,9 milijuna eura


Sep-10 2015


Odobren program suradnje između Hrvatske i Mađarske vrijedan ukupno 73,9 milijuna eura

Europska komisija 08. rujna 2015. odobrila program prekogranične suradnje između Hrvatske i Mađarske za razdoblje od 2014. do 2020. godine. 


Program raspolaže proračunom od ukupno 73,9 milijuna eura, od čega je 60,8 milijuna eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a cilj mu je gospodarska suradnja  između dviju zemalja, podrška lokalnih  malih  i srednjih poduzeća te zaštita okoliša u regiji. 


Ovo je jedan od programa teritorijalne suradnje na prostoru EU, POJAM INTERREG o kojem smo već pisali (klik na link), a detaljnije na linku PREKOGRANIČNA SURADNJA EU.


Navedeni program je usmjeren jačanju ekonomskih veza između Mađarske i Hrvatske, potpori MSP-a,  

kao i očuvanju okoliša ovih pograničnih regija. O  programu prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. saznajte više na Interreg V-A Programa suradnje.


Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više