Objavljen indikativni godišnji plan objave EU natječaja za 2015. godinu


Apr-27 2015

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. objavljuje indikativni…


Objavljen indikativni godišnji plan objave EU natječaja za 2015. godinu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. objavljuje indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2015. godinu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., s ciljem obavještavanja javnosti i omogućavanja pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja.

Napominjemo još da se prvi idući natječaji iz ovog programa očekuju 30.06., ukupno njih osam. Svakako provjerite da li se neki od Vaših projektnih prijedloga mogu uklopiti u ove natječaje. Plan u cijelosti možete preuzeti ovdje.

U planu se nalaze nazivi javnih poziva, prihvatljive aktivnosti i korisnici, ukupna raspoloživa sredstva, stopa i iznos sufinanciranja i planirani datum objave i završetka natječaja.


Napomena: indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga (PDP-ova) sadrži popis PDP-ova i rokova poznatih u trenutku izrade plana te je podložan izmjenama i dopunama sukladno dinamici poslovnih procesa uključenih institucija. Pokretanje PDP-ova uvjetovano je prethodnim odobrenjem od strane Odbora za praćenje.

Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena