Objavljen 2. krug programa Poduzetnički impuls


Jul-09 2015


Objavljen 2. krug programa Poduzetnički impuls

Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo je drugi krug javnih poziva za sufinanciranje projekata poduzetnika i obrtnika iz programa Poduzetnički impuls 2015. ukupne vrijednosti gotovo 14 milijuna kuna namijenjenih jačanju konkurentnosti prerađivačke industrije, jačanju konkurentnosti uslužnih djelatnosti te sudjelovanju poduzetnika i obrtnika na inozemnim sajmovima.

Temeljem Programa poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls za 2015. godinu usvojenog na sjednici Vlade Republike Hrvatske 19. veljače 2015. godine, Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je drugi krug javnih poziva u sklopu I. Programskog područja za mjere Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije i Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti.


Javni pozivi objavljeni su na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i HAMAG-BICRO-a (www.minpo.hr,www.hamagbicro.hr),  prijave se zaprimaju isključivo od 20.07.2015. do 3.08.2015.
Javne pozive za drugi krug možete preuzeti ovdje.


Dosadašnja pitanja i odgovore  vezane uz javne pozive možete pročitati na stranicama EUZNALICE - faq.


Za sva pitanja oko popunjavanja natječajne dokumentacije i EU savjetovanja obratite se na KONTAKT EUZNALICA.

Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više