Natječaji za provedbu podmjere 4.1. - operacija 4.1.1.


Nov-09 2015

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je dva natječaja za provedbu…


Natječaji za provedbu podmjere 4.1. - operacija 4.1.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je dva natječaja za provedbu podmjere 4.1. “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva” – provedba operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”

Natječaji su objavljeni  u Narodnim novinama br. 121/15, od dana 4.11.2015. godine. Jedan natječaj odnosi se na sektor svinjogojstva i peradarstva, a drugi je raspisan za sektor voća i povrća.


Sredstva javne potpore iznose ukupno 11.000.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti, a intenzitet javne potpore po projektu iznosi do 50 posto od ukupnih prihvatljivih troškova. Moguće ga je uvećati za dodatnih 20 postotnih bodova u slučajevima propisanim natječajem.


POVEZANI SADRŽAJ: 

Pravilnici o provedbi Mjere 04 »Ulaganja u fizičku imovinu»


Zahtjevi za potporu  se popunjavaju i podnose u AGRONET-u od 4. studenoga 2015. do 15. siječnja 2016., a detalji su dostupni na ovom linku Agencije.

Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više