Kreditni program Hamagbicro-a: Mikrokreditiranje -prvi korak u poduzetništvo


Feb-18 2015

Vlada prihvatila kreditni program mikrokreditiranja poduzetnika: krediti do 120.000 kuna uz kamatu 0,99% Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije…


Kreditni program Hamagbicro-a: Mikrokreditiranje -prvi korak u poduzetništvo

Vlada prihvatila kreditni program mikrokreditiranja poduzetnika: krediti do 120.000 kuna uz kamatu 0,99% Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije kojim poduzetnicima na raspolaganje stavlja sredstva po uvjetima znatno povoljnijim od komercijalnih. 

Programom "Mikrokreditiranje - prvi korak u poduzetništvo" predviđeno je odobravanje mikro-kredita od najmanje 10 tisuća do najviše 120 tisuća kuna. 

Krediti će se odobravati uz kamatnu stopu od 0,99 posto, uz poček do šest mjeseci te rok otplate do pet godina. Dopušteni udio kratkotrajne imovine u kreditu je najviše 40 posto od iznosa kredita, a vlastito učešće nije potrebno. Program traje do iskorištenja sredstava ili najkasnije do 15. prosinca 2015. godine. Kredit se otplaćuje u jednakim kvartalnim ratama.

Odobrenim kreditima moći će se nabavljati strojevi i oprema, alati i uređaji, omogućit će se financiranje, kupnja/adaptacija zemljišta i poslovnih objekata kao i razvoja softverskih, IT rješenja i ostale nematerijalne imovine. Jedna od mogućih namjena kredita je i financiranje obrtnih sredstava do maksimalno 40 posto iznosa kredita.

Nađite ovdje Cjelokupnu dokumentaciju kreditnog programa Mikrokreditiranje, a Vladinu odluku usvajanja Kreditnog programa „MIKROKREDITIRANJE - PRVI KORAK U PODUZETNIŠTVO"  Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije nađite na linku dokumenta.


Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više