E-savjetovanje o EU natječaju za ICT


Apr-27 2015

"Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u potpomognutim područjima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)".Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo…


E-savjetovanje o EU natječaju za ICT

"Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u potpomognutim područjima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)".

Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo je novo e-savjetovanje o navedenom EU natječaju za ICT . Bespovratna sredstva dodjeljivati će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 3 milijuna €. Ovim Pozivom nastoji se pomoći pri rješavanju identificiranih slabosti vezanih uz nedostatnu primjenu rješenja informacijske i komunikacijske tehnologije u poslovnim procesima u malim i srednjim poduzećima.

E-savjetovanje traje do 15. svibnja ove godine, najava izvješća 29. svibnja. Sudjelovati u e-savjetovanju možete putem slanja komentara i prijedloga. Objava poziva se očekuje u krajem lipnja.

Poziv je namijenjen MSP koja posluju u jedinicama regionalne i lokalne samouprave u potpomognutim područjima sukladno indeksu razvijenosti , a cilj ovog Poziva je razvoj mikro, malih i srednjih poduzetnika, kao i razvoj novih kompetencija.

Link za sudjelovanje je eSavjetovanje.

Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više