1.POZIV - Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014.-2020.


Mar-22 2016

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, tj. Ured za upravljanje programima suradnje i regionalni razvoj kao upravljačko tijelo objavljuje  1.…


1.POZIV - Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014.-2020.

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, tj. Ured za upravljanje programima suradnje i regionalni razvoj kao upravljačko tijelo objavljuje  1. poziv na dostavu projektnih prijedloga za Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014. – 2020. 

Cilj je Programa jačanje socijalnog, ekonomskog i teritorijalnog razvoja prekograničnog područja. 

Proračun programa namijenjen je projektima koji se odnose na četiri tematska područja: 

  • poboljšanje kvalitete socijalnih i zdravstvenih usluga, 
  • zaštitu okoliša i prirode, prevenciju rizika i održivu energiju i energetsku učinkovitost, 
  • turizam, kulturu i prirodnu baštinu
  • konkurentnost i razvoj poslovnog okruženja programskog područja.

Ukupna vrijednost poziva je 15.009.809,00 EUR od kojih 12.758.338,00 EUR predstavlja EU su-financiranje, a 2.251.471,00 EUR predstavlja nacionalno su-financiranje. 

Rok za dostavu projektnih prijedloga putem elektronskog sustava za praćenje (electronic Monitoring System) je 1. srpnja 2016. godine u 15:00h

Više informacija o programu te prijavni paket  možete pronaći na službenoj stranici Programa suradnje:  http://www.interreg-croatia-serbia2014-2020.eu/.

Izvor:Strukturnifondovi.hr


Besplatne E-KNJIGE

Prijavi me

Ovim putem prihvaćam primati e-mail obavijesti o izabranim temama sa EU(sve)znalica.hr domena


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više